Badanie produktów żywnościowych metodami rezonansowymi

Serdecznie zapraszamy na wykład z cyklu wydziałowych wykładów otwartych, pt.: "Badanie produktów żywnościowych metodami rezonansowymi"
wykład poprowadzi Pan:

prof. dr hab. inż. Andrzej Francik - pracownik Wydziału Technicznego. Wykład odbędzie się 15 kwietnia 2011r., o godz. 11.00, w sali nr 228 Wydziału Technicznego (budynek nr 3) Karkonoskiej Państwowej Szkoły Wyższej w Jeleniej Górze, ul. Lwówecka 18.

Zapraszamy, uczniów klas maturalnych, ale także wszystkich innych klas, zainteresowanych problematyką wykładu.

Jeżeli będziecie Państwo zainteresowani późniejszym zwiedzeniem bazy dydaktyczno-naukowej Wydziału Technicznego, proszę o zgłoszenie tego faktu
e-mailowo na adres: dziekanatWT@kpswjg.pl lub telefonicznie 75 64 53 335 do 337.