Badanie produktów żywnościowych metodami rezonansowymi
Serdecznie zapraszamy na wykład z cyklu wydziałowych wykładów otwartych, pt.: "Badanie produktów żywnościowych metodami rezonansowymi"
wykład poprowadzi Pan:
prof. dr hab. inż. Andrzej Francik - pracownik Wydziału Technicznego. Wykład odbędzie się 15 kwietnia 2011r., o godz. 11.00, w sali nr 228 Wydziału Technicznego (budynek nr 3) Karkonoskiej Państwowej Szkoły Wyższej w Jeleniej Górze, ul. Lwówecka 18.
Zapraszamy, uczniów klas maturalnych, ale także wszystkich innych klas, zainteresowanych problematyką wykładu.
Jeżeli będziecie Państwo zainteresowani późniejszym zwiedzeniem bazy dydaktyczno-naukowej Wydziału Technicznego, proszę o zgłoszenie tego faktu
e-mailowo na adres: dziekanatWT@kpswjg.pl lub telefonicznie 75 64 53 335 do 337.
Tomasz Żukiewicz
Leszek Wrotniewski
Konrad Rydzewski
Rafał Piotr Szymański
Kazimierz Piotrowski
Hubert Papaj
Wojciech Leszczyk
Maciej Lercher
Paweł Kucharski
Oliwer Kubicki
Jacek Jakubiec
Paweł Gluza
Wojciech Chadży